ויטמין | אחוז הפסד בהכנה (בישול, טיגון, אפייה וכד') |
A | 30 |
1B | 40 |
ריבופלבין | 20 |
חומצה ניקוטינית | 30 |
C | 50 |
מזון לדוגמא | ויטמין A | ויטמין1B | ויטמין2B | ויטמין3B | ויטמין C |
ביצה | 0 | 25 | 10 | 0 | - |
בשר, עוף, דגים | 0 | 35 | 20 | 25 | - |
לחם (קלוי) | - | 25 | 0 | 0 | - |
ירקות ירוקים וצהובים | 30 | 40 | 25 | 25 | 60 |
ירקות אחרים | 5 | 25 | 15 | 25 | 60 |
תפוחי אדמה | - | 40 | 25 | 25 | 60 |